26/1-27/1 2024 Alltså fredag till lördag.  Kostnad för detta enligt nedan:

För dom som jobbade på träffen 1595 kr
För dom som inte jobbade 1895 kr
Tillägg för den som vill bo i enkelhytt 540kr
Tillägg för den som vill ha fönsterhytt 185 kr

Vill man ha något av tilläggen så är det så klart nödvändigt att nämna det vid anmälan annars är det inner hytter 2 bädds som gäller.

Sista anmälningsdatum 30/11   ( Anmälningslista finns uppsatt nere på klubben som sekr. kollar av. Gör gärna anmälan direkt till sekr. Anders via e-post eller sms och skriv då också med personnummer som måste finnas med då det gäller kryssning. Telefon nr. 0767105384

Sista betalningsdatum 29/12 ( Ett tips kan vara att vänta lite med att betala så vi vet att vi har nått upp till dom 30 som är minimum för att det skall bli av. Når vi upp till antalet eller inte för att genomföra det hela så meddelas alla som har anmält sig via mail eller/och sms).Blir det av görs betalning via Bankgiro  5452-4822  Skriv också namn och Mässa vid betalningen så kassör vet vad det är som kommer in.

Årsmöte blir 9 december kl 17:00 i Skidstugan Hällmyra.

Julbord serveras sedan ca kl 18:00 i samma lokal.

För dom som vill ha julbord kostar det 150kr. Som betalas via klubbens Bankgiro 5452-4822, fyll också i namn och julbord som meddelande.
Det ingår en dricka till maten. Läsk, öl.
Det går naturligtvis toppenbra att ta med sig fru, sambo, partner bara vi vet antal och glöm inte skriva namn och julbord när ni betalar dom 150kr/person.
Sista anmälningsdatum för Julbordet är 30 november.

Till alla hojåkare som färdas i vårt fina Hälsingland kan det vara bra att känna till att SMTT har två övernattningsstugor.

Plats; Invid klubbhuset, Larsbo, Stenövägen 117, 826 73 Sandarne.
Utrustning:
2 st 2-våningssängar och värme samt tillgång till hygienutrymme.
Ej kokmöjlighet eller köksutrustning.
Medtag egna sängkläder, dvs örngott och lakan, alternativt örngott och sovsäck.
Städning görs av hyresgäst.
OBS! Stugorna är djur och rökfria

Kontaktpersoner (för betalning och nyckel)
1. Bengt Johansson tel: 070 – 353 54 72
2. Anders Naucler tel: 076-7105384
3. Stefan Burchardt te: 070 – 548 59 64

Nära Stenö havsbad med restaurang.

Bädd/natt 150 kr, ej säkert att man blir ensam i stugan
Stuga hela/natt 500 kr
Stuga/vecka (7dgr) 3000 kr.

Vi kommer få en hjärtstartare till klubben som säkert många redan vet om och vi får även en HLR-kurs för 12 personer. Så det vore bra om vi är 12 st som åker på den kursen, kursen tar ca 2 timmar. Det är inget datum bestämt när kursen kommer att vara men det finns en intresselista uppsatt på kåken, så är du intresserad att gå HLR-kurs så skriv upp dig på listan. Vi sa även att kökspersonalen har förtur att gå, då det är bra om kökspersonalen går för det är ju alltid någon som är i köket när vi är ute på klubben.

Hur att registrera sig för att få tillgång till medlemssidorna på hemsidan ”smtt.se”.

  • Gå in på hemsidan ”smtt.se
  • Klicka på ”För medlemmar”, där öppnas då en inloggningssida.
  • På inloggningssidan, nedanför ifyllnadsrutorna för ”Användarnamn” och ”Lösenord”, finns ”Registrera” och ”Förlorat ditt lösenord?” Klicka på ”Registrera”.
  • Nu öppnas registreringsformuläret med ett antal fält att fylla i.
  • Fyll i e-postadress, förnamn, efternamn och välj ett eget lösenord. Observera att e-postadress och lösenord skall konfirmeras genom att skrivas en andra gång. Lösenordet skall vara minst 6 tecken långt och innehålla blandat bokstäver, siffror och tecken. E-postadressen måste vara en fungerande adress eftersom bekräftelsemail och eventuell förnyelse av lösenord, i samband med processen ” Förlorat ditt lösenord?”, skickas till den anmälda epostadressen.
  • Klicka på ”Registrera” nedanför ifyllnadsrutorna.
  • Nu får ni vänta på att admin för sidan vaknar och godkänner er registreringsansökan, varefter ni får ett bekräftelsemail som bl.a. innehåller era valda inloggningsuppgifter. Spara detta mail så kanske ni inte behöver utnyttja funktionen ”Förlorat ditt lösenord?”. Tilläggas kan att ert valda lösenord inte är tillgängligt för någon annan än er, det ligger i en krypterad databas som inte ens admin kan se.

Frågor på detta kan ställas till info@smtt.se, besvaras eventuellt…