Information om SMC Gävleborgs KNIX-kurser finns här: SMC-X KNIX info

10-13 juli. Pris ca 4100:- med Lönns Buss. Man får själv ringa och kontrollera om det finns platser ikvar. I priset ingår buss o båtresa till Helsingfors med frukost buffé på båten, hotell i Helsingfors, inträde både kval o lopp samt buss o båtresa hem från Åbo.
Kontakt Lönns buss 0270-12420

Vi kommer få en hjärtstartare till klubben som säkert många redan vet om och vi får även en HLR-kurs för 12 personer. Så det vore bra om vi är 12 st som åker på den kursen, kursen tar ca 2 timmar. Det är inget datum bestämt när kursen kommer att vara men det finns en intresselista uppsatt på kåken, så är du intresserad att gå HLR-kurs så skriv upp dig på listan. Vi sa även att kökspersonalen har förtur att gå, då det är bra om kökspersonalen går för det är ju alltid någon som är i köket när vi är ute på klubben.

Hur att registrera sig för att få tillgång till medlemssidorna på hemsidan ”smtt.se”.

  • Gå in på hemsidan ”smtt.se
  • Klicka på ”För medlemmar”, där öppnas då en inloggningssida.
  • På inloggningssidan, nedanför ifyllnadsrutorna för ”Användarnamn” och ”Lösenord”, finns ”Registrera” och ”Förlorat ditt lösenord?” Klicka på ”Registrera”.
  • Nu öppnas registreringsformuläret med ett antal fält att fylla i.
  • Fyll i e-postadress, förnamn, efternamn och välj ett eget lösenord. Observera att e-postadress och lösenord skall konfirmeras genom att skrivas en andra gång. Lösenordet skall vara minst 6 tecken långt och innehålla blandat bokstäver, siffror och tecken. E-postadressen måste vara en fungerande adress eftersom bekräftelsemail och eventuell förnyelse av lösenord, i samband med processen ” Förlorat ditt lösenord?”, skickas till den anmälda epostadressen.
  • Klicka på ”Registrera” nedanför ifyllnadsrutorna.
  • Nu får ni vänta på att admin för sidan vaknar och godkänner er registreringsansökan, varefter ni får ett bekräftelsemail som bl.a. innehåller era valda inloggningsuppgifter. Spara detta mail så kanske ni inte behöver utnyttja funktionen ”Förlorat ditt lösenord?”. Tilläggas kan att ert valda lösenord inte är tillgängligt för någon annan än er, det ligger i en krypterad databas som inte ens admin kan se.

Frågor på detta kan ställas till info@smtt.se, besvaras eventuellt…