Klubbjackor.

Nya klubbjackor är på G. Det finns två modeller att välja på, en Soft Shell och en Fleece. Dessa finns nu ute på Kåken för granskning och utprovning och beställning. Kostnad ca 550SEK för Soft Shell och ca 250SEK för fleece. Bilder se nedan. Det kommer att sitta klubbmärke på också förståss.

Beställning senast 10/3, listor finns på Kåken.

Soft Shell
Fleece

Party på Kåken!

Den 9/3 blir det party ute på kåken och det kommer att vara ett tema även denna gång så som vi hade förut med hattar men denna gång blir det melodifestivalen-tema. Det kommer att finnas mat att stoppa i magen för självkostnadspris. Vi tänkte köra igång kl 18:00. Anmälningslista finns på Kåken och ska vara gjord senast 3/3. Varmt välkomna.

Instruktion för registrering för medlemssidorna

Hur att registrera sig för att få tillgång till medlemssidorna på hemsidan ”smtt.se”.

  • Gå in på hemsidan ”smtt.se
  • Klicka på ”För medlemmar”, där öppnas då en inloggningssida.
  • På inloggningssidan, nedanför ifyllnadsrutorna för ”Användarnamn” och ”Lösenord”, finns ”Registrera” och ”Förlorat ditt lösenord?” Klicka på ”Registrera”.
  • Nu öppnas registreringsformuläret med ett antal fält att fylla i.
  • Fyll i e-postadress, förnamn, efternamn och välj ett eget lösenord. Observera att e-postadress och lösenord skall konfirmeras genom att skrivas en andra gång. Lösenordet skall vara minst 6 tecken långt och innehålla blandat bokstäver, siffror och tecken. E-postadressen måste vara en fungerande adress eftersom bekräftelsemail och eventuell förnyelse av lösenord, i samband med processen ” Förlorat ditt lösenord?”, skickas till den anmälda epostadressen.
  • Klicka på ”Registrera” nedanför ifyllnadsrutorna.
  • Nu får ni vänta på att admin för sidan vaknar och godkänner er registreringsansökan, varefter ni får ett bekräftelsemail som bl.a. innehåller era valda inloggningsuppgifter. Spara detta mail så kanske ni inte behöver utnyttja funktionen ”Förlorat ditt lösenord?”. Tilläggas kan att ert valda lösenord inte är tillgängligt för någon annan än er, det ligger i en krypterad databas som inte ens admin kan se.

Frågor på detta kan ställas till info@smtt.se, besvaras eventuellt…

Top